Meidän juttu | Discovery Tuesdayn osallistujat kehittävät liikeideaa yrittäjien opissa

Discovery Tuesday on viisiviikkoinen yrittäjyysohjelma, jossa osallistujat pääsevät tiimeissä kehittämään liikeideaa kokeneiden yrittäjien opastuksella. Yrittäjyydestä tai startupeista ei tarvitse olla mitään kokemusta etukäteen, eikä itse ideaakaan tarvitse olla valmiina.

Ohjelmassa on viisi peräkkäistä tapahtumapäivää tiistai-iltaisin ja joka kerralle on oma teemansa liittyen liikeidean kehittämiseen. Ensimmäisellä neljällä kerralla illan aloittaa ”supercoach”, joka kertoo päivän teemasta ja omista kokemuksistaan. Viimeinen kerta on finaali, jossa tiimit pääsevät pitchaamaan ideansa tuomaristolle, joka valitsee voittajan. Tapahtuma on englanninkielinen.

Vuoden 2021 Discovery Tuesday järjestettiin etätoteutuksena. Voittajatiimi oli Fixitquick jäseninään Maryam Sabooni, Sanjay Kumar (kuvassa oik.) ja Faraz Khan. Tuomaristoon kuuluivat Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto, Jyväskylän Yritystehtaalta Mika Fisk ja Suomen Yrittäjistä Joonas Pylvinen.

Nyt Discovery Tuesday järjestetään tammi–helmikuussa 2022. Paikkana toimii Crazy Town. Mukaan voi ilmoittautua 10.12. saakka nettisivujen kautta (www.discoverytuesday.com).

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut