Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen vihjaa useista uusista JYP-vahvistuksista Radio Keskisuomalaisen haastattelussa

Mikko Viitanen. Tiina Mutila

Keskisuomalainen

Korjaantuvatko JYPin ongelmat toimintaa muuttamalla vai lisävahvistuksilla? Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kertoo että pelillisten vajauksien lisäksi joukkueessa on ollut ongelmia henkisen jaksamisen kanssa. Viitasen mukaan ongelmat pyritään korjaamaan toimintaa muuttamalla tai mahdollisilla lisävahvistuksilla lähiviikkojen tai lähipäivien aikana.

Uskooko urheilutoimenjohtaja, että joukkueella on mahdollisuus vielä kääntää suunta ja mistä hän näkee että pelien voittaminen on kiinni? Timo Lievemaan haastattelussa selviää myös millainen Joakim Kemellin, 17, rooli joukkueessa on Viitasen mielestä.

Aiheeseen liittyvää

  1. JYP yrittää herättää joukkuetta uusilla nimillä – Juha Juujärvi liittyy hurrikaaniseuran valmentajistoon ja Anton Stråka palaa lainasopimuksella JYP-nuttuun
    22.11.2021 10:30

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut