Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Harjoittelevatko ammattimuusikotkin päivittäin jopa vapaa-ajallaan? Kuuntele Sinun orkesterisi -ohjelman uusin jakso!

Mies ja fagotti – Risto Keinänen. Marko Kauko

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen Sinun orkesterisi -ohjelmassa kurkistetaan orkesterimaailman kulisseihin, haastatellaan klassisen musiikin ammattilaisia ja etkoillaan illan konserttia silmällä pitäen.

Tässä jaksossa äänessä ovat Jyväskylä Sinfoniasta keväällä eläköitynyt fagotisti Risto Keinänen ja hänen tilalleen tullut, koesoiton voittanut Emil Fuchs. Jaksossa keskustellaan orkesterin monipuolisesta työstä, kuten siitä millaisissa konserteissa muusikot ovat olleet mukana ja mitkä ovat parhaiten jääneet mieleen. Fuchs kertoo myös, millainen tilanne koesoitto on ja minkälaista proseduuria siinä tyypillisesti noudatetaan.

Sinun orkesterisi -ohjelma kuullaan radiossa keskiviikkoisin Jyväskylä Sinfonian konserttipäivinä (seuraava jakso 8.12.) klo 11-12. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jyväskylä Sinfonian kanssa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut