Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Harjoittelevatko ammattimuusikotkin päivittäin jopa vapaa-ajallaan? Kuuntele Sinun orkesterisi -ohjelman uusin jakso!

Radio Keskisuomalaisen Sinun orkesterisi -ohjelmassa kurkistetaan orkesterimaailman kulisseihin, haastatellaan klassisen musiikin ammattilaisia ja etkoillaan illan konserttia silmällä pitäen.

Tässä jaksossa äänessä ovat Jyväskylä Sinfoniasta keväällä eläköitynyt fagotisti Risto Keinänen ja hänen tilalleen tullut, koesoiton voittanut Emil Fuchs. Jaksossa keskustellaan orkesterin monipuolisesta työstä, kuten siitä millaisissa konserteissa muusikot ovat olleet mukana ja mitkä ovat parhaiten jääneet mieleen. Fuchs kertoo myös, millainen tilanne koesoitto on ja minkälaista proseduuria siinä tyypillisesti noudatetaan.

Sinun orkesterisi -ohjelma kuullaan radiossa keskiviikkoisin Jyväskylä Sinfonian konserttipäivinä (seuraava jakso 8.12.) klo 11-12. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jyväskylä Sinfonian kanssa.