Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Koulutuskuntayhtymän Senioriyhdistys vietti 10-vuotisjuhlaa

Jere Salonen

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Senioriyhdistys ry vietti toimintansa 10-vuotisjuhlaa 14.10. Priimuksessa. Yhdistyksen ideoijana oli hiljattain edesmennyt rehtori Saara Kotamäki. Yhdistyksen toiminta perustuu saman työyhteisön ihmisten tapaamiseen ja yhdessä tekemiseen vielä eläkkeelle siirtymisen jälkeenkin. On mukava tavata entisiä työkavereita ja uusienkin tuttavuuksien kanssa on yhteisiä tuttuja ja juttuja, koska taustayhteisö on ollut sama. Toimintaan kuuluu mm. tapahtumia, tutustumis-, kulttuuri- ja luontoretkiä, teatterikäyntejä ja hemmotteluiltoja oppilaitoksen omien opiskelijoiden (parturi-kampaajat/kosmetologit) asiakkaina.

Samoin viikoittaisia kuntosali-, jooga- ja musiikkikerhoja ylläpidetään. Kaikki Jyväskylän koulutuskuntayhtymästä eläkkeelle jääneet työntekijät olette tervetulleita joukkoon mukaan! Kuvassa juhlien järjestelytoimikunnan/hallituksen jäseniä. Yhteydenotot: ml.pitkajarvi@gmail.com tai hoffannet@gmail.com

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut