Historioitsija ja Pastanjauhantaa-ruokablogin pitäjä Ritva Kylli kokosi tutkimuksensa Suomen ruokahistoriasta palkituksi tietokirjaksi – teos on myös Tieto-Finlandia-ehdokas

Ritva Kyllin Suomen ruokahistoria - kirja on Tieto-Finladiaehdokas. Kirjailija vieraili Jyväskylän kirjamessuilla. Maria Markus

Onhan toki niitäkin, joille ruoka on vain polttoainetta. Mutta kyllä suurinta osaa meistä ruoka kiinnostaa. Siitä todistaa sekin, että historioitsija Ritva Kyllin tänä syksynä julkaistu yli 500-sivuinen kirjajärkäle Suomen ruokahistoria. Suolalihasta sushiin myytiin nopeasti loppuun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty