Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Historioitsija ja Pastanjauhantaa-ruokablogin pitäjä Ritva Kylli kokosi tutkimuksensa Suomen ruokahistoriasta palkituksi tietokirjaksi – teos on myös Tieto-Finlandia-ehdokas

Onhan toki niitäkin, joille ruoka on vain polttoainetta. Mutta kyllä suurinta osaa meistä ruoka kiinnostaa. Siitä todistaa sekin, että historioitsija Ritva Kyllin tänä syksynä julkaistu yli 500-sivuinen kirjajärkäle Suomen ruokahistoria. Suolalihasta sushiin myytiin nopeasti loppuun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi