Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jämsän Evejärven jäältä löytynyt reppu ja pyörä käynnistivät ihmisen pelastustehtävän – tavaroiden omistaja altisti itsensä vaaralle

Jäät eivät vielä kanna kunnolla, muistutetaan Keski-Suomen pelastuslaitokselta. Kuva ei liity tapaukseen. Timo Mustalampi
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen Jämsän Eväjärvelle sunnuntaina iltapäivällä, kun ohikulkija oli ilmoittanut järven jäällä löytyneestä pyörästä ja repusta. Ilmoittaja oli edellisenä päivänä nähnyt järven vielä osittain sulana, joten hän epäili tavaroiden omistajan joutuneen veden varaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen ihmisen pelastamisesta vedessä hieman ennen kello kahta. Paikan päällä kuitenkin selvisi, että kyseiset esineet olivat rannalle tulleen retkiluistelijan omaisuutta. Ketään ei ollut veden varassa tai muussakaan hädässä.

Varsinaista tehtävää pelastuslaitoksella ei ollut. Luistelijan kanssa käytiin silti vakavampi keskustelu siitä, että järven jäät eivät vielä kunnolla kanna.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskukselta muistutetaankin innoikkaimpia luistelijoita ja retkeilijöitä siitä, että järven jäälle ei vielä kuuluisi mennä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut