Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton puheenjohtajana

Vesa-Pekka Kangaskorpi Timo Mustalampi
Jorma Rahkonen

Jorma Rahkonen

Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2022. Medialiiton syyskokous päätti valinnasta torstaina.

Kangaskorpi on johtanut media-alan ja graafisen teollisuuden keskusjärjestöä vuodesta 2016. Hänet on valittu jatkamaan vuonna 2022 myös Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n hallituksessa. Kangaskorpi jatkaa myös Uutismedian liiton hallituksessa ja liiton edustajana uutismedian maailmanjärjestön WAN-IFRA:n hallituksessa.

Medialiiton hallituksen kaikki erovuoroiset jäsenet valittiin uudelleen. Siten toimitusjohtajat Kaisa Ala-Laurila (A-lehdet Oy), Vesa-Pekka Kangaskorpi, Jaakko Ketonen (Turun Sanomat Oy), Juha Laakkonen (Kaleva Oy), Juha-Petri Loimovuori (Alma Talent Oy) ja Kurikka-Lehti Oy:n hallituksen puheenjohtaja, päätoimittaja Johannes Ujainen jatkavat hallituksessa kaudella 2022–2023.

Medialiito on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö. Liitto tukee suomalaisen media-alan menestystä vahvistamalla alan kilpailukykyä ja jäsenyritysten toimintaedellytyksiä. Alan elinvoima takaa laadukkaat kotimaiset mediapalvelut.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut