Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jumalanpalvelus Taulumäellä, seppeltenlaskutilaisuus sankarihaudalla ja itsenäisyyspäivän juhla Paviljongissa – katso tästä juhlapäivän suorien lähetysten tallenteet

Jyväskylän kaupungin järjestämä itsenäisyyspäivän juhla Paviljongissa alkoi klo 13. Marko Kauko
Teemu Rauhala

Teemu Rauhala

Keskisuomalainen välittää itsenäisyyspäivänä suorat lähetykset Jyväskylästä juhlajumalanpalveluksesta, seppeleenlaskutilaisuudesta ja itsenäisyyspäivän juhlasta.

Itsenäisyyspäivän messua Taulumäen kirkosta voit seurata alla olevasta kuvakkeesta kello 10 alkaen. Jumalanpalvelukseen otetaan paikan päälle yleisöä rajoitetusti. Lähetyksen tuottaa Jyväskylän seurakunta.

Kello 11.30 on luvassa seppeltenlaskutilaisuus vanhan hautausmaan sankarihaudalla. Ulkoilmassa olevassa tapahtumassa voi olla yleisöä paikalla, mutta maskien käyttöä suositellaan osallistujille. Voit seurata Jyväskylän kaupungin tuottamaa lähetystä alla olevasta kuvakkeesta.

Jyväskylän kaupungin järjestämä itsenäisyyspäivän juhla Paviljongissa alkaa kello 13. Juhlaan ei oteta yleisöä, mutta tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä alla olevasta kuvakkeesta. Juhlapuhujana on Keski-Suomen maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, ja tervehdyspuheen pitää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin.

Itsenäisyyspäivän tapahtumat Jyväskylässä järjestävät Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän varuskunta ja Jyväskylän seurakunta.

Illalla kello 19.15–20.30 voit seurata valtakunnallista, Ylen tuottamaa suoraa lähetystä Presidentinlinnasta presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion isännöimästä koko kansan etäjuhlasta. Lähetyksen saat pyörimään alla olevasta kuvakkeesta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut