Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Harmaaseen aikaan lisää liikuntaa ja kulttuuria

Maarit Honkonen-Seppälä

Alkio-opiston uudisrakennuksen Helmen edestä starttasi Kulttuurikävely kimpassa Korpilahdella -tapahtuma marraskuun alussa. Kulttuurikävely oli osa maakunnan korkeakoulujen yhteistä Kick Off -viikkoa. Humakin yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijat pääsivät tutustumaan Korpilahden kotiseutumuseoon, kirkkoon ja Höyry-galleriaan kotikampuksen hoodeilla.

”Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hanke järjesti Kick Off -viikon ympäri kaupunkia. Viikko oli täynnä maksuttomia matalan kynnyksen lajikokeiluita ja tutustumista lähiliikuntapaikkoihin sekä webinaareja hyvinvoinnista. Kaikkiaan viikko siis tarjosi opiskelijoille ja henkilöstölle liikuntaa sekä hyvinvointia”, kertoo projektipäällikkö Essi Heimovaara-Kotonen.

Hankkeen toteutuksesta vastaavat Keski-Suomen kaikki neljä korkeakoulua: JAMK, JYU, Humak ja Ilmasotakoulu. Lisää tietoa löytyy hankkeen kotisivuilta, jotka löytyvät JAMKn sivuilta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut