Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Keski-Suomeen 37 koronavirustartuntaa – myös lähikuntiin uusia tapauksia

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi keskiviikkona Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin 33 uutta koronavirustartuntaa.

Sairaanhoitopiirissä on todettu koko pandemian aikana 6387 koronatapausta.

Tapauksista 15 todettiin Jyväskylässä. Lisäksi tartuntoja todettiin yhdeksän Laukaassa, neljä Äänekoskella ja kolme Toivakassa.

Yksi uusi tartunta tilastoitiin Keuruulla sekä Konnevedellä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuuluvassa Jämsässä uusia tartuntoja oli neljä.

Myös Keski-Suomen maakunnan lähikunnissa Kangasniemellä on todettu kaksi uutta tartuntaa ja Ähtärissä yksi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku oli keskiviikkona 234,4. Luku on noussut maanantaista, jolloin se oli 223,3.

Viime viikon torstaina mentiin vielä lukemassa 238. Ilmaantuvuusluku kuvaa koronatapausten määrää 100 000 asukasta kohden kahden viikon jaksolla.

KORONAVIRUSROKOTTEEN toisen annoksen on saanut Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä 82 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä. Toisia annoksia on annettu 183 722 kappaletta. Ensimmäisen annoksen kattavuus on puolestaan 87,4 prosenttia. Annoksia on annettu 196 288 kappaletta. Kolmansia rokoteannoksia on annettu sairaanhoitopiirissä 16 058 kappaletta eli 7,2 prosentille 12 vuotta täyttäneistä.