Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Eläkeliiton Jyväskylän yhdistyksen Kimalaiset-kuoro 30-vuotias

Yhdistyksen maanantaikerhossa vietettiin 8.11. musiikillinen tuokio muistellen kuoron 30-vuotista taivalta. Juhlaohjelmistossa oli keskisuomalaisten säveltäjien ja sanoittajien lauluja sekä kantelesovituksia.

Kuoro on esiintynyt aktiivisesti erilaisissa yhdistyksen tilaisuuksissa, palvelutaloissa, musiikkijuhlilla, monia retkiä ja vierailuja unohtamatta. Kuorossa laulaminen on yhteistä puurtamista innokkaiden tekijöiden kanssa, sosiaaliset suhteet lisääntyvät, nautitaan sanoista, sävelistä ja uuden oppimisesta. Laulaminen piristää, tuo hyvää oloa, poistaa stressiä, treenaa muistia ja avaa tunnelukkoja. Yksinkertaisesti – laulaminen tekee onnelliseksi.

Kimalaiset-kuoroa johtaa Maria Ojanperä (eturivi vas.), kuoroa säesti pianisti Hannu Ala (oik.). Kuoron puuhanaiset Salme Mäkinen (keskirivi oik.) ja Liisa Koitola (eturivi kesk.) kukitettiin kiitoksena pitkäaikaisesta kuorotoiminnasta.