Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Vanhempainfoorumi järjestettiin Ilmavoimamuseossa

Tuula Jormakka

Tämän syksyn Jyväskylän vanhempainfoorumi ry:n Vanhempainfoorumi-tapahtuma järjestettiin Ilmavoimamuseossa Tikkakoskella syyslomaviikon perjantaina.

Tapahtuma oli järjestyksessään 5. ja kutsuu aina koko perheen mukaan kehittämään kodin ja kasvatusyhteisöjen (päiväkodit, koulut, oppilaitokset sidosryhmineen) yhteistyötä lasten ja nuorten hyvän kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin takaamiseksi koko yhteisönä.

Museopäivä sai perheet liikkeelle runsain joukoin. Tiedossa oli ”lentämistä” virtuaalilaseilla ohjaamossa istuen sekä oman lennokin valmistamista lennokkipajassa. Päivän kruunasi Tikkakosken reserviläisten tarjoamat ja paistamat makkarat. Paikallinen S-market lahjoitti tykötarpeet ja juomat sekä Panda jälkkärit. Päivän päätteeksi järjestäjät, JVF ja museoväki myhäilivät tyytyväisyyttä perheiden puolesta: ei yhtään tyytymätöntä pientä tai isoa kävijää!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut