Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyväskylän veteraanijärjestöt ilahduttivat kotona asuvia veteraaneja ja puolisoita herkkukassilla

Matti Krats

Jyväskylän veteraanijärjestöt (Jyväskylän seudun Sotainvalidit, Keski-Suomen Rintamaveteraanipiiri ja Jyväskylän Sotaveteraanit) yhdessä Jyväskylän Prismojen kanssa ilahduttivat kotona asuvia veteraaneja, puolisoita ja leskiä jouluisella herkkukassilla.

Kassien jakoon osallistuivat veteraanijärjestöjen vapaaehtoiset yhdessä pitkään veteraanien vapaaehtoistoimintaa suorittaneen Talkootiimin kanssa.

Kuvassa iloinen vapaaehtoisjoukko Veteraanitalon edessä valmiina jakamaan yhteensä 165 herkkukassia Jyväskylän ja Muuramen veteraaniperheisiin.

Samalla tapahtuma mahdollisti lyhyen juttelutuokion koronaviruksen aiheuttaman yksinäisyyden katkaisemiseen iältään 90–103-vuotiaiden kunniakansalaistemme kotiovilla.

Jouluiset kiitoksen sanat "Kun vielä meitä muistatte", herkisti niin herkkukassien saajat kuin viejätkin. Ilon kyynelten kera. Hyvää ja Rauhallista Joulua!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut