Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuohun ja Vesangan Eläkkeensaajat juhli 45-vuotista taivaltaan

Yhdistyksen 45-vuotisjuhlaa vietettiin Vesangan kylätalolla Rientolassa 25.10. Aluksi puheenjohtaja Liisa Tilsala avasi juhlassa katsauksen historian alkutaipaleelta nykyhetkeen. Yhdistys perustettiin Lomakoti Nurmelassa 2.11.1976. Alkuvuosina seurakuntakin oli vahvasti mukana. Juhlassa vieraita viihdytti taitava hanuristi Jukka Ohra-Aho. Keski-Suomen piirin tervehdyksen toi puheenjohtaja Reijo Hamina.

Kaikki toiminnot sulkeutuivat koronan vuoksi. Ennen sulkua jäsenistöllä oli mm. teatterimatkoja ja Elämän Virtapiirin ohjaaja usein mukana, oli aivojumppaa, erilaisia kilpailuja, liikuntaa sekä bingoa jne.

Syksyllä on pikkuhiljaa käynnistetty toimintaa mieluisan harrastuksen boccian parissa. Myöhemmin on tarkoitus saada muutakin virkistystoimintaa. Kuohun ja Vesangan yhdistyksessä kuten muissakin yhdistyksissä kaivattaisiin nuorempia mukaan yhdistyksen toimintaan nyt toimivan väen ikääntyessä.