Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | SAMJyväskylä kaipaa Yhdysvalloista kiinnostuneita mukaan toimintaan

SAMJyväskylän eli Suomi–Amerikka-yhdistysten Jyväskylän paikallisyhdistys vietti perinteistä Thanksgiving-iltaa 18.11. Mataraan oli kokoontunut yhdistyksen jäseniä nauttimaan herkullista kalkkunaillallista. Samalla pidettiin yhdistyksen syyskokous.

Tällä tilaisuudella ja yhdistyksen toiminnalla ylipäätään halutaan vaalia amerikkalaista tapakulttuuria ja edistää molemminpuolista kulttuuri- ja talouselämän sekä valtio- ja yhteiskuntajärjestelmän tuntemusta. Tunnelma Matarassa oli leppoisa. Koronatilanteen ollessa vaihteeksi hyvä, oli mukava tavata vanhoja tuttuja kasvotusten.

Syyskokouksessa esiteltiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja mielenkiintoisia kuukausittain järjestettäviä Amerikka-aiheisia jäsentapahtumia. Kaikki ne henkilöt, joita kiinnostaa Yhdysvallat, sen rikas historia ja kiehtova elämänmuoto, tervetuloa mukaan kansainväliseen ja poliittisesti sitoutumattomaan toimintaan! Tarjolla on tapaamisia, kulttuuria ja tietoa kaiken ikäisille!