Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: SAMJyväskylä kaipaa Yhdysvalloista kiinnostuneita mukaan toimintaan

Hanna Vehmas

SAMJyväskylän eli Suomi–Amerikka-yhdistysten Jyväskylän paikallisyhdistys vietti perinteistä Thanksgiving-iltaa 18.11. Mataraan oli kokoontunut yhdistyksen jäseniä nauttimaan herkullista kalkkunaillallista. Samalla pidettiin yhdistyksen syyskokous.

Tällä tilaisuudella ja yhdistyksen toiminnalla ylipäätään halutaan vaalia amerikkalaista tapakulttuuria ja edistää molemminpuolista kulttuuri- ja talouselämän sekä valtio- ja yhteiskuntajärjestelmän tuntemusta. Tunnelma Matarassa oli leppoisa. Koronatilanteen ollessa vaihteeksi hyvä, oli mukava tavata vanhoja tuttuja kasvotusten.

Syyskokouksessa esiteltiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja mielenkiintoisia kuukausittain järjestettäviä Amerikka-aiheisia jäsentapahtumia. Kaikki ne henkilöt, joita kiinnostaa Yhdysvallat, sen rikas historia ja kiehtova elämänmuoto, tervetuloa mukaan kansainväliseen ja poliittisesti sitoutumattomaan toimintaan! Tarjolla on tapaamisia, kulttuuria ja tietoa kaiken ikäisille!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut