Jyväskylässä valtateillä kaksi onnettomuutta vain minuuttien sisään – Pelastuslaitos ohjasi liikennettä Nelostiellä Toivakassa

Jyväskylässä sattui kello kuuden aikaan illalla kaksi liikenneonnettomuutta, jotka vaikuttivat valtateiden liikenteeseen.

Ysitiellä Keljonkankaalta Jyväskylän suuntaan ajanut henkilöauto osui tien keskikaiteeseen ja ajoneuvo pyörähti pyörillään täyden kierroksen. Auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Liikenne onnettomuuspaikalla oli hetken pysähdyksissä tapahtuneen takia, ennen kuin ajoneuvo saatiin siirrettyä pois tiealueelta.

Lähes samaan aikaan Toivakassa Viisarinmäen kohdalla Leivonmäentiellä lava-auton ja peräkärryn yhdistelmä suistui vastaantulevien kaistan yli ojaan. Ajoneuvon kuljettaja ei loukkaantunut.

Pelastuslaitos raivaa onnettomuuspaikkaa.

Onnettomuus haittaa liikennettä 4-tiellä molempiin suuntiin ja tieosuus on ollut ajoittain kokonaan poikki pelastustoiminnan takia. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä toista ajokaistaa pitkin onnettomuuspaikan ohitse. Tilanteen arvioidaan kestävän kello 19.15 asti.

Pelastuslaitos kertoo tiedotteella, että molemmissa onnettomuuksissa vaikealla ajokelillä on ollut vaikutusta tapahtuneeseen. Pelastuslaitos muistuttaa autoilijoita varovaisuuteen liikenteessä.

Mainos: Keskisuomalainen

Mainos: Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Etusivulla nyt

Mainos: RTV Jyväskylä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut