Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Nuorten Suomen perinteinen palkitsemisjuhla saatiin vihdoin järjestettyä

Milla Köykkä

Palokan koulukeskuksen ruokasali täyttyi 19.11. juhlatamineista, kun Nuorten Suomen perinteinen palkitsemisjuhla saatiin pitkän odottelun jälkeen järjestettyä. Palkitsemisjuhlassa palkitaan vuosittain kymmeniä aktiivisia nuoria ja nuorten taustalla toimivia aikuisia yhteistyössä Keski-Suomen liiton ja aluehallintoviraston kanssa. Tunnelma olikin korkealla, kun palkintojen ja kunniakirjojen jako aloitettiin.

Juhlassa päästiin tutustumaan nuoriin ja aikuisiin toimijoihin, nauttimaan nuorten upeista esityksistä sekä verkostoitumaan yli kuntarajojen. Ohessa nautittiin ruokailusta, hassuteltiin kuvauspisteen paperiviiksillä ja naurettiin juontajien kanssa teknisille ongelmille.

Apuna oli myös reippaita nuoria niin valokuvauksessa, tekniikassa kuin roudauksessakin – tukka putkella tilassa viipottavaa pääjärjestäjää, 25-vuotiasta Millaa unohtamatta.

Tämä upea joukko on palkintonsa ansainnut. Kurkkaa palkitut ja tunnelmointikuvat osoitteesta www.nuortensuomi.fi/palkitsemisjuhla!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut