Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jämsässä maskisuositus laajenee koskemaan kaikkia peruskoulun oppilaita ensimmäisestä luokasta lähtien

Maskisuositus laajenee Jämsässä. Kati Soininen
Eetu Kokkinen

Eetu Kokkinen

Jämsässä kasvomaskien käyttösuositus laajenee koskemaan kaikkia peruskoulun oppilaita ensimmäisestä luokasta lähtien. Maskien käyttöä suositellaan koulujen sisätiloissa ja koulukuljetuksissa. Kaupunki tiedotti asiasta tänään.

Maskit otetaan käyttöön uusilla ikäryhmillä huomenna torstaina. Koulukuljetuksen osalta käytänne on voimassa torstain iltapäiväkuljetuksissa.

– Maskit ovat tehokkain tapa ehkäistä tartuntoja sisätiloissa, kun ei pystytä turvaamaan riittäviä etäisyyksiä. Koronaa ei ole koskaan ollut liikkeellä niin paljon kuin nyt. Tauti voi olla vähäoireinen, jopa oireeton, joten maskit ja hyvä hygienia ovat ensiarvoisen tärkeitä koronatartuntojen ehkäisyssä, toteaa hallintoylilääkäri Jyri Moilanen.

Maskikäytännön muutos perustuu kaupungin mukaan Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän 11.1.2022 antamaan suositukseen ja Jämsän valmiusjohtoryhmän tekemään linjaukseen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut