Kolmannen koronarokotteen saa nyt Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla neljän kuukauden annosvälillä

Perusterveet yli 18-vuotiaat saavat nyt Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla kolmannen koronarokotteen, kun edellisestä annoksesta on kulunut neljä kuukautta. Perusterveille on tällä hetkellä annettu kolmatta rokotetta viiden kuukauden annosvälillä kakkosrokotteeseen.

– THL mahdollisti annosvälin lyhentämisen jo aiemmin, mutta meillä porrastus tehtiin, jotta pystyttiin turvaamaan kolmosrokotusten eteneminen THL:n prioriteettijärjestelmän mukaisesti iäkkäimmistä ja riskiryhmistä alkaen. Nyt aikoja ja walk in -tilaa on hyvin saatavilla, joten tervetuloa rokotuksiin, kannustaa projektipäällikkö Raija Loikkanen Jyväskylän terveyspalveluista.

Neljän kuukauden annosväliä sovelletaan tästä päivästä lukien sekä aikavarauksissa että walk in -rokotuksissa.

Jyväskylän rokotuspisteet ovat myös lisääntyneet yhdellä. Seppälääkärit on ryhtynyt tarjoamaan Jyväskylän kaupungin kumppanina koronarokotuksia. Seppälääkäreiden pisteellä koronarokotuksen saa ilmaiseksi kuten kaupungin pisteilläkin. Yritys rokottaa yli 12-vuotiaita ajanvarauksella, joka tehdään kuten muidenkin koronarokotusten varaukset, joko kaupungin sivujen ajanvarauksesta tai soittamalla koronarokotusneuvonnan puhelimeen.

Jyväskylä

Walk in -rokotukset tällä viikolla

Killeri, Vesangantie 24:

ma ja ke klo 8–17.30

ti ja to klo 8–15

pe klo 9–15

Kuokkala, Syöttäjänkatu 10:

ma, ke ja pe klo 8–15

ti ja to klo 8–17.30

Walk in -rokotuksissa on saatavilla 12 vuotta täyttäneille 1. ja 2. rokotuksia sekä 3. rokotuksia THL:n ohjeistuksen mukaisesti 18 vuotta täyttäneille. Annosvälit ovat samat kuin ennalta varattuina rokotusaikoina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut