Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Näihin suomalaisiin osakkeisiin asiantuntijat sijoittaisivat juuri nyt – kuuntele Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion uusin jakso

Polttoaineen, sähkön, lämmityksen ja lukuisten muiden tuotteiden hintojen nousu on konkretisoinut valtaosalle sen, mitä paljon puhuttu inflaatio tarkoittaa käytännössä. Radio Keskisuomalaisen vuoden 2022 ensimmäisen Sijoitusradion teemana on juuri tästä syystä energia. Mitkä tekijät ovat vaikuttaneet energian hintojen laukkaamiseen? Onko toistaiseksi koettu vasta alkusoittoa jollekin suuremmalle? Voiko piensijoittaja hyötyä energian hintojen noususta jotenkin ja jos voi, niin miten?

Vuoden ensimmäisen jakson kunniaksi OP Keski-Suomen Matti Halttunen ja Emma Mäkinen tekevät myös ennustuksensa, minkälainen vuosi osakemarkkinoilla on odotettavissa. Asiantuntijat antavat vinkkejä, mitkä toimialat ovat todennäköisimmin tämän vuoden menestyjiä ja voivat hyötyä inflaatiosta, korkojen noususta tai energian hintojen kohoamisesta. Lisäksi Halttunen ja Mäkinen kertovat jaksossa omat top 3 -osakkeensa, joihin itse sijoittaisivat juuri nyt.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.