Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Monikulttuurikeskus Glorian työntekijät kävivät äänestämässä ennakkoon

Monikulttuurikeskus Glorian työntekijät päättivät perjantaina 14.1. aamupäivällä tehdä yhteisen äänestysreissun Jyväskylän pääkirjastoon ja kuvata videopätkiä eri kielillä.

Reippaasti käveltiin tammikuun pirteässä pikkupakkasessa lumi kenkien alla narskuen ja keskusteltiin hyvinvointialueiden tehtävistä.

Suomen historian ensimmäisissä aluevaaleissa ennakkoäänensä antoivat nuorisotyönohjaaja Rauf, tiedottaja Johanna, SaSU-hanketyöntekijä Fazila ja vapaaehtoistoiminnan vastaava Anu. Äänestyskopissa numeron kirjoittaminen lappuun sujui sutjakkaasti maski naamalla.

Todettiin, että on hyvä olla mukana vaikuttamassa oman asuinalueen arkipäivän asioihin. Videot ja kuvat postattiin Glorian someen ja kerrottiin vaaleista suomen lisäksi englannin, kinyarwandan ja persian kielillä. Kuvaussessioiden ja useiden otosten jälkeen sormet kohmeisina palattiin Gloriaan juomaan vaalikahvit karjalanpiirakoineen ja runebergintorttuineen. Sanottiin yhteen ääneen: Olipa meillä antoisa ja kiva päivä.