Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotteen saa ensi viikolla ilman ajanvarausta Jyväskylän Gradialta – Laukaaseen tulossa myös oma rokotuspäivä 5–11-vuotiaille lapsille

Jyväskylässä saa ensi viikolla koronarokotuksen ilman ajanvarausta Gradian Viitaniemen kampukselta. Lisäksi rokottajat palvelevat Killerillä ja viimeistä viikkoa myös Kuokkalan rokotusasemalla.

Helmikuun 14.–18. pop up -koronarokotusten paikkana Gradialla toimivan Viitaniemen kampuksen osoite on Viitanimentie 1. Rokotuspiste on avoinna kello 9–15.30 ruokataukoa lukuun ottamatta tilassa C1.310. Kulku rokotuspisteelle kolmanteen kerrokseen on opastettu kyltein.

Rokotukseen voi tulla kuka tahansa yli 12-vuotias asuinpaikkakunnasta riippumatta. Rokotuspisteellä voi saada joko ensimmäisen, toisen tai kolmannen rokoteannoksen THL:n ohjeiden mukaisesti.

Laukaaseen on puolestaan tulossa oma rokotuspäivä 5–11-vuotiaille lapsille.

Laukaan rokotuspisteessä tarjotaan lauantaina 19.2. koronarokotteita 5–11-vuotiaille lapsille sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Aamupäivän ajat ovat varattavissa sähköisesti tai puhelimitse. Klo 12–15 rokotteen voi tulla ottamaan ilman ajanvarausta.

Nämä lauantain rokotukset ovat tarkoitettu kaikille Seututerveyskeskuksen kunnissa asuville 5–11-vuotiaille lapsille.

Seututerveyskeskuksen alueeseen kuuluvat Joutsa, Luhanka ja Toivakka, Keuruu, Multia ja Petäjävesi sekä Laukaa ja Konnevesi.