Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Glorian monimessiläiset kirmasivat perhepuistossa kauniissa talvisäässä

Monikulttuurikeskus Glorian perheryhmä Monimessi oli tammikuun ajan tauolla, mutta helmikuussa haluttiin jo tehdä jotain hauskaa yhdessä ja nähdä tuttuja naamoja.

Taaperot ja vauvat vanhempineen pukeutuivat lämpimiin talvitamineisiin ja suuntasivat Mäki-Matin perhepuistoon perjantaiaamuna 4.2. Valkoinen talvimaisema oli kaunis ja lunta sateli hiljalleen, kun lapset kirmasivat lumileikkeihin iloisina jälleennäkemisestä. Äidit ja isät rupattelivat ja vaihtoivat kuulumisia. Monimessi on monelle lapsiperheelle tärkeä vertaistukiryhmä ja viikon kohokohta etenkin nyt korona-aikana. Ulkona touhutessa tuli nälkä, ja Gloriassa tehdyt aamupalapussit maistuivat perheille lumessa peuhaamisen lomassa. Kevään mittaan aiotaan ainakin leipoa, muovailla ja tanssia, myös doula tulee helmikuun lopulla käymään ja huhtikuussa kierrätetään vaihtotorilla. Tsekkaa ohjelma www.gloriajkl.fi ja somesta.

Posket punaisina ja lapaset lumisina taaperot jäivät odottamaan seuraavia puistopäiviä.