Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Martat innostavat ihmisiä liikkumaan, kaupunkikävelyt ovat talviaikaan paikallaan

Ulkoilu yhdessä on piristävää toimintaa niin aivoille kuin fysiikalle. Suuria varustehankintoja ei tarvita ja ajankohdasta voi päättää oman aikataulunsa mukaan.

Saarijärven Martat herättävät innostusta liikkumaan kerran kuukaudessa järjestettävillä kävelylenkeillä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Talviaikaan ei ole mahdollista liikkua vaivatta kaikissa luontokohteissa, joten kaupunkikävelyt ovat juuri nyt paikallaan. Monelle kotikunnan erilaiset uudet ja vanhatkin asuinalueet ovat täynnä yllätyksiä.

Hyvillä kävelyteillä ja oikopoluilla on helppoa ja turvallista liikkua, joten voidaan iloisesti rupatellen tehdä kivoja kierroksia seutua tuntevan kanssa.

Lenkillä 2.2. Mustikkakorven–Härkälähteen alueella yllätyksenä oli marttaystävän järjestämä mehutauko kotipihallaan reitin varrella.

Siis liikkeelle sauvojen kanssa tai ilman ja jalkaan tukevat kengät liukuestein. Infoa lenkeistä päivitetään Facebookiin.