Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurja painonnostotulos! Jesse Pynnönen vetäisi uskomattoman suorituksen yhdellä kädellä – katso kuva

Heinolalainen Jesse Pynnönen suoritti uskomattoman yhden käden maastavedon Pajulahden urheiluopistolla viikonvaihteessa. Pynnönen kisasi sarjassa 100kg+ ja kiskaisi uudeksi SE-tulokseksi 202,5 kiloa.

Suomen Voimalajiliiton tämän vuoden avauksessa ohjelmassa olivat yhden käden maastanoston SM:t, matalan kynnyksen vahvin mies ja nainen -kilpailut sekä tankotanssin harrastekilpailut.

Liitto edistää puhdasta kehonvoimalajien toimintaa. Se aloitti ensimmäisenä maailmassa Vahvin-lajien kilpailut WADA 2 -tasoisen antidopingohjelman alla vuonna 2015. Suomen Voimalajiliitto on sekä SUEKin valvonnan alainen että Suomen Olympiakomitean jäsen. Sen lajeja ovat muun muassa Vahvin-lajit, Otevoimailu, Tankotanssi sekä Highland Games.

Liitto on mukana kolmella lajilla Suomen Olympiakomitean SM-viikolla Salossa ensi kesänä. Lajit ovat Vahvin SM, Otevoima SM sekä Tankotanssin SM-kilpailu.