Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Auto rysäytti ulos tieltä päin valopylvästä Keuruuntiellä Jyväskylässä – nyt tarkkana liikenteessä, sillä "onnettomuusriski on huomattava", varoittaa Ilmatieteenlaitos

Henkilöauto ajautui Keuruuntiellä Vesangantien rampin läheisyydessä Jyväskylässä ulos tieltä perjantaina hiukan ennen puolta päivää.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuus sattui noin sata metriä Vesangantien rampilta etelään.

Auto törmäsi valopylvääseen ja jäi törmäyksessä ojaan. Autossa oli kuljettaja, joka säästyi vahingoilta. Vahingoittunut auto jäi tien sivuun odottamaan hinausta. Tieliikenteelle ei tilanteesta ollut estettä.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että maanteillä on nyt runsaasti lunta ja vettä.

– Ajo-olosuhde on nyt sellainen, että kannattaa olla erityisen varovainen, pelastuslaitokselta sanotaan.

Ilmatieteenlaitos varoittaa, että ajokeli on erittäin huono lumi- tai räntäsateen vuoksi. Liikenteessä on mahdollisesti suuria häiriöitä ja "onnettomuusriski on huomattava".

Keski-Suomessa on sattunut perjantain kuluessa useita ulosajoja, kuten Jämsässä ja viimeisimmäksi Konnevedellä, jossa auto ajautui ulos tieltä Silmutlahdentien risteyksen kohdalla kantatiellä 69. Kukaan ei loukkaantunut rytäkässä.