Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Keski-Suomeen 254 uutta terveydenhuollossa varmistettua koronatapausta – näin tartunnat jakautuivat kunnittain

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on todettu 242 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Raportoitujen koronatartuntojen määrä ei kuitenkaan enää kuvaa todellisia tartuntamääriä, koska kaikkia sairastuneita ei testata terveydenhuollossa.

Jyväskylässä tartunnoista todettiin 166. Muualla sairaanhoitopiirissä tapauksia oli 20 Laukaassa, 14 Äänekoskella, yhdeksän Uuraisilla, kuusi Muuramessa, viisi Keuruulla, neljä Saarijärvellä, kolme Hankasalmella, Kinnulassa sekä Viitasaarella, kaksi Karstulassa sekä Petäjävedellä ja yhdet Kannonkoskella, Kyyjärvellä, Luhangassa, Pihtiputaalla sekä Toivakassa.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on todettu koko pandemian aikana 22 050 koronatartuntaa.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluvaan Jämsään tartuntoja lisättiin 12. Siten Keski-Suomessa on todettu 254 koronavirustartuntaa.

Keski-Suomen lähikunnissa tapauksia todettiin 21 Kangasniemellä, viisi Perhossa ja yhdet Kuhmoisissa, Mänttä-Vilppulassa sekä Virroilla.