Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Gloriassa pidettiin yleisinfotilaisuus uusille kävijöille ja vapaaehtoisille

Monikulttuurikeskus Gloriassa pidetään kuukausittain yleisinfotilaisuus uusille kävijöille ja vapaaehtoisille. Infossa kerrotaan Glorian toiminnasta yleensä, eri ryhmistä ja mahdollisuuksista toimia niissä vapaaehtoisena.

Koronarajoitusten aikana on kokoonnuttu etäyhteyksin Zoomissa, mutta keskiviikkona 23.2. päätettiin kutsua uudet ihmiset kahville paikan päälle. Englannin kielen keskustelukerho oli samaan aikaan, joten Johannan ja Anun ryhmät yhdistettiin ja puhuttiin in English. Vanhat kävijät ja ensimmäistä kertaa Gloriaan tulleet keskustelivat ja vaihtoivat ajatuksia. Löydettiin uusia ystäviä ja innostavia ryhmiä sekä tapahtumia kuten kieli- ja perhekahvilat. Kiinnostuttiin kielioppaana toimimisesta, kielten ja kulttuurien oppimisesta, uusien ihmisten tapaamisesta sekä käsitöiden tekemisestä. Seuraavalla viikolla päätettiin tulla kädentaitoryhmään askartelemaan yhdessä koruja helmistä. Englannin ryhmäkin sai täydennystä, ja kaikki lähtivät Gloriasta hyvillä mielin. See you later!