Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Asetarvikekauppa käy Suomessa niin kuumana, että alan liikkeistä on loppunut myytävä – Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Armorian ja Aaween toimitusjohtaja

Kansainväliset konfliktit, kuten sodat, satavat aina liiketoiminnallisesti aseteollisuuden pussiin. Aivan kuten pandemia on liiketoiminnallisesti ollut megapotti lääketeollisuuden jättiyhtiöille. Heijastuvatko globaalit vaikutukset Keski-Suomeen saakka? Tästä puhuttiin Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä Armorian ja Aaween toimitusjohtaja Santeri Vääriskosken kanssa.

Tarvikemyynti on Vääriskosken mukaan ollut päätää huimaavaa viime aikoina, mutta onko kiinnostus aseisiin ja itse ammuntaan lisääntynyt Ukrainan kriisin myötä Keski-Suomessa? Kuka Suomessa voi hankkia minkäkinlaisia aseita ja millä perusteilla? Onko kysyntä aseille kasvanut myös sellaisten kansalaisten toimesta, joilla ei ole siihen edes lupaa? Näihin kysymyksiin kuulet vastaukset haastattelussa.