Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Martta-illassa Saarijärvellä saatiin runsaasti kirjavinkkejä

Nykyisten kriisien keskellä kannattaa välillä unohtaa arkiset asiat ja paneutua elämän syvempiin arvoihin tai seikkailuihin kaukaisissa maissa ja kulttuureissa.

Elämäkerrat, dekkarit sekä inhimillisten kokemusten pohdinta kirjallisuuden kautta tuovat kaikki omalla tavallaan vaihtelua päivään ja avaavat ajattelemaan asioita uusin silmin.

Saarijärvellä saatiin Martta-illassa 15.3. runsaasti kirjavinkkejä Kaija Kinnuselta ja Ulla Peuralta, jotka esittelivät itselleen tuttuja ja kiinnostavia teoksia 18 hengelle. Lukukokemuksia kuultiin myös muilta martoilta ja vaihdettiin sekä jaettiin kirjoja. Lisäksi saatiin opastusta siihen, miten Keski-kirjaston varaussivut toimivat, ja miten siellä voi lukea päivä- ja erikoislehtiä sekä kuunnella podcasteja ja e-kirjoja. Mukaan mahtui myös runonlausuntaa, kirjannimien hoksaamista hauskasti kuvasymbolien pohjalta sekä käsityövinkkejä vaikkapa e-kirjan kuuntelun lomaan. Piristävä ilta mukavassa seurassa.