Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Glorian kässäryhmässä voi antaa mielikuvitukseen lentää

Monikulttuurikeskus Gloriassa päästetään luovuus valloilleen keskiviikkoisin, kun käsistään kätevä kässäryhmä kokoontuu loihtimaan kaikenlaisia kivoja juttuja varastosta löytyvistä helmistä, langoista, kankaista ja rautalangoista.

Hiihtolomalla mukaan oli mummin kanssa päässyt koululainen, joka näppärästi pujotteli helmiä koukkuun ja askarteli äidilleen tuliaisiksi kauniit korvakorut. Kahden tunnin aikana syntyi hienoja avaimenperiä, ranne- ja kaulakoruja sekä korviksia.

Jos luulet, että et ole käsityöihminen, tule mukaan iloiseen porukkaan kello 12–14 tapaamaan uusia ystäviä ja vaihtamaan ajatuksia. Voit vaikka leikata lehdestä kuvia ja tehdä itsellesi unelmakartan.

Voit antaa mielikuvituksesi lentää ja vääntää rautalangasta koristeita. Voit myös ottaa mukaan oman sukka- tai piponeulomuksesi ja jatkaa puikkojen kilkuttelua ryhmässä.

Käsityö tekee hyvää aivoille. Tärkeintä ei ole virheetön kädenjälki, vaan yhdessäolo, vertaistuki ja arjen asioista keskusteleminen. Tule tekemään yhdessä!