Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Helppohoitoiset havukasvit sopivat niin suureen kuin pieneenkin pihaan – kuuntele Puutarhurin pulinoiden uusin jakso

Radio Keskisuomalaisen Puutarhurin pulinoissa keskustellaan tällä viikolla havukasvien leikkaamisesta ja istuttamisesta. Haastattelussa on Viherlandian Kati Kivelä. Mitkä tekijät täytyy ottaa huomioon istuttamisessa ja milloin havukasvit kannattaa leikata? Mitkä havukasvit ovat kestosuosikkeja? Entä onko jo myöhäistä suojata havukasvit auringolta?

Kuusiosaisen ohjelmasarjan viimeinen jakso on omistettu kuulijoiden lähettämille kysymyksille, joihin Viherlandian asiantuntija antaa ammattilaisen vastaukset. Kysymyksiä ohjelmaan pääsee lähettämään Radio Keskisuomalaisen sivuilta https://www.radiokeskisuomalainen.fi/kilpailut/.

Puutarhurin pulinat on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viherlandian kanssa. Ohjelma kuullaan radiossa maanantaisin klo 12.30 sekä uusintana lauantaisin klo 15.30.