Pienen jäätelötehtaan koneet käyvät Pihtiputaalla jo hyvää vauhtia kesää varten – näitä makuja valmistuu myyntiin kioskeille

Liisankankaan jäätelön yrittäjä aloitti jäätelönvalmistuksen maaliskuun lopussa. Asiakkaat ovat toivoneet kesäksi pehmeitä makuja.

Vanilja, suklaa, mansikka. Kesällä uuden jäätelökioskin kohdatessaan suomalaiset valitsevat usein testiin tutun perusmaun.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi