Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Onko alkuvuonna rumasti romahtanut Fortumin osake jo ostamisen arvoinen? Ainakin sijoitusjohtajaa "voisi jo vähän kiinnostaa"

Tunnelma osakemarkkinoilla on selvästi rauhoittunut maaliskuun alkupäivistä, mutta odotukset kurssien liikehdinnän suhteen ovat edelleen epävarmat. Talouskasvun hidastuminen, kiristyvä rahapolitiikka, korkojen nousu, inflaatio ja sotatilanteen pitkittyminen ovat luoneet negatiivista odotusarvoa markkinoiden tuleville käänteille – toisaalta tällä hetkellä on tilaa positiiviselle yllätyksille, kun yleinen markkinatunnelma on vähintäänkin varautunut. Tätä mieltä ovat Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa haastattelussa käynteet OP Keski-Suomen varainhoitaja Emma Mäkinen ja sijoitusjohtaja Matti Halttunen.

Huhtikuun Sijoitusradiossa puhutaan yleisen markkinakatsauksen lisäksi rajusti moukaroiduista Fortumin ja Nokian Renkaiden osakkeista, 12 kuukauden euriborin noususta ja sen mukanaan tuomista vaikutuksista suomalaisten asuntolainoihin sekä siitä, miten keskisuomalaiset piensijoittajat ovat tilastojen valossa reagoineet alkuvuoden voimakkaaseen kurssiheiluntaan.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.