Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Monikulttuurikeskus Gloriassa alkoi kukkaisa kevät kertaheitolla

Monikulttuurikeskus Gloriassa alkoi kertaheitolla kevät, kun maaliskuun viimeisenä päivänä pistettiin pystyyn kukkatyöpaja.

Salla, Sidra, Johanna ja Minna penkoivat varastosta värikkäitä silkki- ja kreppipapereita sekä muita kukkien taitteluun tarvittavia tykötarpeita.

Kielikahvilan teemana oli kevät, joten kukkasia askarreltiin kaikissa pöydissä niin espanjaksi, turkiksi, japaniksi kuin arabiaksikin. Kukkien rypistely sujui kaikilta eikä vaatinut monimutkaisia kädentaitoja, joten ihastuttavia pinkkejä, keltaisia, vihreitä ja sinisiä silkkikukkia oli pian pöydät, rintapielet ja hiukset täynnä.

Myös miehet innostuivat väkertämään paperikukkasia, joten tyttöystävät, vaimot ja äidit saivat tuliaisina iloisen yllätyksen. Välillä maisteltiin keltaista rahkaa minttuteen kera ja kuunneltiin kaunista kitaramusiikkia. Epävarmassa ja pelottavassa maailmantilanteessa pieni vaatimaton silkkipaperikukka sai aikaan onnistumisen iloa ja uusien kaverien kohtaaminen keväisenä iltana hymyn huulille.