Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko sinulla bändi tai oletko artisti? Nyt etsitään Keski-Suomen parasta biisiä!

Radio Keskisuomalaisessa on käynnistynyt Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisa.

Radio Keskisuomalainen etsii juuri käynnistyneellä kilpailulla parasta keskisuomalaista biisiä. Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisa on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille bändeille ja artisteille, joilla ei ole voimassaolevaa levytyssopimusta.

Kisan pääpalkinto on yhden kappaleen äänitys, miksaus ja masterointi Janne Kettusen Studio Audio -studiossa Jyväskylässä. Palkinnon arvo on 1000 euroa. Studioaika on käytettävä syyskuun 2022 loppuun mennessä.

Finaaliin yltäneitä osallistujia palkitaan myös Musikantin 120 euron arvoisilla lahjakorteilla.

Lisäksi kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäneiden kesken arvotaan Keskisuomalaisen tuotepalkintoja.

Kilpailuun voi osallistua joko julkaisemattoman biisin demolla tai tammikuun 2021 jälkeen omakustanteisesti julkaistulla kappaleella.

Osallistumisaikaa on 15.5.2022 saakka.

Keskiviikkoisin klo 12–13 lähetettävässä Keski-Suomesta kajahtaa -ohjelmassa kuullaan 18.5.–1.6. neljä semifinaaliin valittua kappaletta, joista kuuntelijat äänestävät joka viikko yhden biisin jatkoon.

Finaalin yltäneet bändit tai artistit julkistetaan keskiviikkona 8.6. Keski-Suomeen kajahtaa -lähetyksessä.

Voittajan valitsee musiikkituottaja Ilkka ”Ile” Vainion johtama ammattilaisraati. Biisikisan voittaja julkistetaan 18.6.2022. Studio Audiolla äänitetty kappale kuullaan luonnollisesti ensimmäistä kertaa syksyllä Keski-Suomesta kajahtaa -ohjelmassa.

Osallistumislomake löytyy täältä.

Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisan tarjoavat Musikantti, Soitin Jylhä ja Studio Audio.