Säynätsaloon avataan pian paikallinen panimoravintola – luvassa "uniikkeja, kokeellisia hanaoluita"

Jyväskylän Säynätsalon satamassa avautuu kesäkuussa uusi panimoravintola. Pub Aallonmurtajan rakennustyöt on loppusuoralla ja ravintolaluvat haussa, yrittäjä Mikko Toikkanen Aalto Panimo Oy:stä kertoo.

Jyväskyläläinen panimo teki viime vuonna 15 000 litraa olutta. Sillä on vähittäiskaupassa kuusi tuotetta myynnissä ja lisäksi muutamia ravintolatuotteita sekä ravintoloiden omia, kullekin räätälöityjä oluita, Toikkanen sanoo.

Uudisrakennuksen ja oman pubin myötä oluen pano on tarkoitus nostaa tänä vuonna 25 000 litraan.

– Hanatuotteissamme tulee olemaan kokeellisempiakin tuotteita, erikoisempia, jotka eivät välttämättä tule myyntiin, Toikkanen suunnittelee.

Pubin tarkka avauspäivä on vielä auki, sillä se riippuu rakennuksen valmistumisesta ja lupaprosessien etenemisestä.

Mainos: Keskisuomalainen

Mainos: RTV Jyväskylä

Etusivulla nyt

Mainos: Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut