Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän Survo-Korpelassa, Kirrissä ja Keljonlahdella vielä paikkoja vuokrapalstoilla

Jyväskylän kaupungin vuokrapalstoilla on yhä joitain paikkoja vapaana. Ensi kesäksi on vielä mahdollista vuokrata palsta Survo-Korpelasta, Kirristä ja Keljonlahdelta.

Survo-Korpelassa on eniten vuokrapalstoja, kaikkiaan 164. Näistä oli torstaina vielä vapaana 29. Kirrissä oli vapaana 7 ja kaikkiaan tarjolla on 35. Keljonlahdella on 54 palstaa, joista oli torstaina vapaana 7.

Täynnä olivat Kortesuo-Viitaniemen kaikki 99 paikkaa, Sulkurannan 53, Nenäinniemen Naattian 14 ja Säynätsalon Kilkitniemen 6 paikkaa.

Mikäli palstan vuokraa, saman palstan voi vuokrata seuraavana vuonna uudelleen. Tämä mahdollistaa myös monivuotisten kasvien viljelyn.

– Sulkurannassa vapautui tulevaksi kesäksi yksi paikka, mutta se meni heti.

Kortesuo-Viitaniemi on iso ja sieltä on yleensä vapautunut aina joitain, mutta ne menevät nopeasti, palveluasiantuntija Tiina Montonen Jyväskylän kaupungilta kertoo.

Vuokrapalsta on yleensä aarin, eli sadan neliömetrin kokoinen, joskin jotkut ovat hieman isompia tai pienempiä. Aarin vuosivuokra on 26 euroa.

Ainoastaan Survo-Korpelassa muokataan maata vuosittain, joten siellä ei voi viljellä monivuotisia kasveja.

Kilkitniemessä, Naattiassa ja Sulkurannassa on aiemmin ollut neljän vuoden vuokrasopimukset, mutta voimassa olevien sopimusten päättyessä nekin muuttuvat yksivuotisiksi.

Jyväskylän kaupungin verkkosivuilla on sähköinen varausjärjestelmä, josta näkee vapaat paikat. Aiemman paikan saa pitää maksamalla uuden maksun sähköisessä järjestelmässä.