Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Alkio-opiston Hip hop-elementit -linja julkaisee albumin

Viime syksynä aloittanut Alkio-opiston Hip hop-elementit -linja julkaisee 13.5. Back2School Mixtape -nimisen albumin, johon osallistuvat kaikki linjan opiskelijat. Tällä albumilla nähdään laaja kirjo erilaisia tyylejä.

Albumi on muodostunut lukuvuoden aikana ja sen tekemiseen on hyödynnetty alan huippuammattilaisten oppeja ja vinkkejä. Lyyrisen osaamisen lisäksi albumilla kuullaan myös itse tehtyjä biittejä, jotka puhuvat oppilaiden laaja-alaisista taidoista. Kollektiivi julkaisee myös posseträkin itse tuotetun musiikkivideon kera 13.5.

Albumilla on mukana kahdeksan tekijää; Raffi, AWS, Sigfrid, Fanny, Lady Manhattan, Jerico, Ontto ja Illuminaatti. Tätä uutta albumia juhlitaan Jyväskylän Veturitalleilla 14.5. School’s Out nimisessä tapahtumassa.

Alkio opiston Hip hop - elementit -linjalla opiskellaan rap-lyriikkaa ja esiintymistä, musiikin tuotantoa, DJ-työskentelyä