Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Lukekaa runoja ääneen, sanoo Runoryhmä Runo

Koskelan Kansalaisopiston Runoryhmä Runo – voimaksi ja iloksi elämään päätti lukukauden yleisön edessä. Paikkana oli kaunis Suolahden Wanha Asema Cafè-Möljä.

Muutoin viikoittaiset tapaamiset on järjestetty Suolahden kirjastolla. Olemme olleet paikkaan tyytyväisiä, erityisesti sydämelliseen henkilökuntaan, joille tässä lähtee kiitos.

Ruvetaan runolle kevään kunniaksi -niminen tilaisuus toi lämpimän tuokion kuulijoille ja myös runoryhmälle itselleen. Päivä todisti jälleen, että runo elää Suolahdessa.

Syksyllä ryhmä jatkaa ja kutsuu rohkeasti mukaan mukavaan porukkaan. Pohtimaan tekstien saloja yhdessä, keskustelemaan, lukemaan ja haluttaessa esiintymään, kuten tässäkin hetkessä tehtiin. Yhdessä saadaan rohkeutta tuoda herkkiä ja kipeitäkin asioita pintaan, ilosta ja yhdessä olosta voimaa arkeen ja jaksamiseen. Ihana on myös huomata tulkinnan ja rohkeuden kehittyminen. Ihanaa kesää ja lukekaa runoja myös ääneen!