Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lotta Hintsa teki suomalaishistoriaa – poseerasi maailmankuulun Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa

Jyväskyläläislähtöinen ex-missi ja vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 33, nähdään pikku-pikkubikineissään juuri julkaistun Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Se ei ole mikään pikkujuttu, sillä Hintsa tekee kuvallaan historiaa ja on ensimmäinen suomalainen kyseisessä lehdessä nähty malli.

Hintsa on mukana varsin näyttävässä ja kuuluisassa joukossa, sillä samaisen numeron kannessa nähdään amerikkalaisjulkkis Kim Kardashian sekä niin ikään yhdysvaltalaiset laulaja Ciara ja malli-lauluntekijä Yumi Nu sekä kanadalais-eteläafrikkalainen malli Maye Musk.

Hintsa hehkuttaa kokemustaan, kuvauksia Dominikaanisessa tasavallassa, meikkiään ja hiuksiaan Instagram-tilillään.

Hän kertoo myös, että Sports Illustrated on vetänyt häntä puoleensa vuodesta 2010, jolloin hän näki uimapukunumeron ensimmäistä kertaa. Kuviin Hintsan ikuisti amerikkalaisvalokuvaaja Yu Tsai.

Hintsa valittiin lehteen Model Search -finalistien joukosta. Voit katsella kuvauksia tästä linkistä. Hänen lisäkseen sivuille valittiin Sarafina El-Badry Nance, Gigi Robinson, Manju, Ashley Byrd, Mady Dewey, Kelly Crump, Hillory Fields, Victoria Vesce, Nicole Petrie, Michelle Fuente Steffen, Drew Dorsey ja Ashley Callingbull.

Sports Illustrated kertoo sivuillaan Hintsan taustan mallina, urheilijana ja Miss Suomena vuodelta 2013.

Juuri julkaistu Sports Illustrated -lehden numero on järjestyksessään 59. ja se esittelee uimapuvuissa kaikkiaan 28 naista. Uimapukunumero on ollut useana vuonna maailman luetuin lehdennumero, jolla on ollut 60 miljoonaa lukijaa.

Hintsa on korostanut alusta saakka olevansa voimakkaiden naisen asialla, niin nytkin.