Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuonna 2004 alkanut traktorijääkiekko saa jatkoa: Valtra jatkaa JYPin pääyhteistyökumppanina

SM-liigaseura JYP ja pitkäaikaisin pääyhteistyökumppani Valtra ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta. Vuonna 2004 alkanut yhteistyö saavuttaa tänä vuonna täysi-ikäisyyden rajan, ja on yksi tunnetuimmista jääkiekkoseuran ja yrityksen yhteistyökumppanuuksista.

– Termi "traktorijääkiekko" ei välttämättä niinkään tarkoita mitään tiettyä pelitapaa. En löydä kovinkaan montaa seuraa Liiga-tasolta, joissa seuran ja yrityksen brändi yhdistyisi samalla tavalla ja side olisi yhtä vahva, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo tiedotteessa.

Valtra on ollut merkittävä tukija JYPin koko organisaatiolle sekä keskisuomalaiselle jääkiekkoilulle. Liigaseuran lisäksi tukea on osoitettu myös juniori- ja naisjoukkueille.

– Yhteistyössämme ei ole hirttäydytty kiinni siihen, mitä on takanapäin, vaan miten mennään eteenpäin ja tehdään asiaa vielä paremminkin, Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi sanoo.