Jämsän Himoksella on luvassa vilkas kesä: perinteisten festarien lisäksi kaksi uutta tulokasta

HimosLomat Oy:n  toimitusjohtaja Päivi Heikkala sanoo, että ihmiset ovat löytäneet hyvin Himoksen perinteiset musiikkifestivaalit, Juhannus-, Iskelmä- ja Jysäri-festivaalit.

– Mutta meille mahtuu uusia tapahtumia, hän lisää.

Uusina festareina starttaavat Himos Metal ja PopPark. Molemmat festivaalit sijoittuvat elokuulle.

Metallimusiikin ystäville tarjolla on Amorphiksen, Sonata Arctican ja Stratovariuksen kaltaisia isoja nimiä. PopParkissa on upea kattaus esiintyjiä Antti Tuiskusta Haloo Helsinkiin ja Vesalaan.

– PopPark toimii kesän päättäjäistapahtumana, jolloin on vielä kerran mahdollista nähdä Suomen valovoimaisimmat artistit.

Lavatanssikansalle on niin ikään elokuussa luvassa Suomen suurimmat Lavatanssifestivaalit, joita on jouduttu siirtämään koronan takia pariin kertaan.

– Odotamme tapahtumaan noin 600 kävijää per päivä. Isoimmat kävijätavoitteet ovat musiikkifestivaaleille, joille odotetaan 10 000 vierasta joka päivä, Heikkala kertoo.

Koronan vuoksi tauolla ollut Namaste Himos joogatapahtuma päästään sekin viimein järjestämään. Monipuolisen joogaohjelman uutuutena on saunajooga.

Himoksen kesään kuuluu useita liikunta- ja hyvinvointitapahtumia. Himos Trail tarjoaa polkujuoksu- ja Himos Epic -maastopyöräilyelämyksen Himoksen monipuolisissa maastoissa.

Viime kesän suositut autotapahtumat saavat jatkoa, kun Himos Truck Show ja Classic Garage rantautuvat Himoksen alueelle heinäkuussa. Molemmat tapahtumat on suunnattu koko perheelle.

Himos Truck Showssa nähdään peräti sata kustomoitua rekkaa. Lauantai-iltana Truck Shown kruunaa upea ajoneuvojen valoshow.

Classic Garage tuo puolestaan yleisön ihailtaviksi amerikkalaisia klassikko- ja muskeliautoja. Tapahtuma alkaa etkoilla, joilla esiintyy Steve ’n’ Seagulls.

Elokuun huipentaa Jyväskylän MM-ralli, jonka erikoiskokeista osa sijoittuu Jämsän teille.

Tämä juttu on julkaistu Keskisuomalaisen Lomalla-lehdessä. Pääset näköislehteen tästä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut