Podcast | "Sahtia ehtii valmistaa vielä juhannukseksi" – perinneoluttietäjä Mika Laitinen kävi Radio Keskisuomalaisen haastattelussa

Sahtikirjailija ja perinneolutasiantuntija Mika Laitinen kävi Radio Keskisuomalaisen haastattelussa ja kertoi muun muassa siitä, miten sahti otti miehestä otteen.

– Aloin tehdä sahtia kotiolutpohjalta. Valmistin paljon monenlaisia oluita ja kelasin läpi erilaisia oluita, joita voi kotona tehdä. 15–20 vuotta sitten kaveri sanoi, että teepäs välillä myös sahtia, Laitinen toteaa.

Hän myös kertoi toimittaja Maria Markuksen haastattelussa vierailustaan perinneolutfestivaaleilla Liettuassa sekä juhannussahdin valmistamisesta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut