Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NoHo Partners teki ennätystuloksen toukokuussa – kasvua viime vuoteen verrattuna yli 200 prosenttia

Ravintolakonserni NoHo Partners teki toukokuussa oman historiansa ennätystuloksen. Yhtiö tiedottaa operatiivisen käyttökatteensa ollen toukokuussa yli 5,5 miljoonaa euroa, ja liikevaihdon yli 33 miljoonaa euroa. Viime vuoden koronarajoituksista kärsineeseen tilanteeseen verrattuna kasvua tuli peräti 208 prosenttia. Koronaa edeltäneeseen vuoden 2019 tasoon verraten liikevaihto kasvoi 52 prosenttia.

NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström on tulokseen erittäin tyytyväinen.

– Toukokuun tulos on todella kova, katsoi sitä sitten mistä tahansa kuvakulmasta. Nokia Arenan ja Tampereen MM-kisojen vaikutus oli ilmeinen noin 5,7 miljoonan euron liikevaihdolla, mutta erinomainen on myös perusliiketoiminnan käyttökate 4,5 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa noin 16 prosenttia liikevaihdosta.

Tulos on luonnollisesti jatkumoa ravintola-alan kovalle kysynnälle. Myös kesäkuusta odotetaan kovavauhtista, joskaan ei aivan viime kuun veroista.

– Odotamme liikevaihdon olevan noin 27–30 miljoonaa euroa ja käyttökatteen noin 3,5–4,5 miljoonaa euroa. Kesäkuun osalta sääennusteilla on normaalia suurempi vaikutus terassimyynnin takia. Odotamme koko toiselta vuosineljännekseltä vahvaa suorittamista, Vikström sanoo.