Sahdin keittämistä ja metrilakua – Joutsan Joutopäivien 50-vuotisjuhlaan saavuttiin Helsingistä asti

Joutsan Joutopäivät täyttivät viikonloppuna 50 vuotta. Kävijöitä riittää, mutta talkooväestä on pulaa.

Metrilaku, Portion boys ja sahdin keittäminen ovat eri aikakausien hittejä, mutta niitä kaikkia oli tarjolla Joutsan Joutopäivien 50-vuotisjuhlilla lauantaina.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi