Jyväskylän Kesän puheohjelmat käynnistyivät – suora lähetys avajaisseminaarista on käynnissä

Jyväskylän Kesä -kaupunkifestivaali käynnistyy tänään keskiviikkona. Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasalissa järjestetään kello 14 avajaisseminaari, jonka avaa yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen.

Seminaarissa kysytään, onko Jyväskylän, Lahden ja Kuopion kaupunginjohtajilla pallo hallussa. Koronapandemian, Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja hyvinvointialueuudistuksen kaltaiset muutokset heijastuvat myös kuntien johtamiseen. Muutosten ennakointi ja nopea reagointi nousevat johtamisen keskeisiksi painopisteiksi.

Kolme kaupunginjohtajaa pohtivat, mitä kaupungit voivat tehdä yhdessä, millaista edunvalvontaa tarvitaan ja mikä tekee kaupungeista elinvoimaisia.

Keskustelua käyvät Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto, Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen ja Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen. Kaupunginjohtajia haastavat vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard ja Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Keskustelua tuomaroi kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. Pianisti Iiro Rantala säestää keskustelua flyygelillä.

Seminaarin järjestävät Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto ja Keskisuomalainen Oyj. Voit katsoa suoraa lähetystä seminaarista alta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut