Podcast | Onko alkuvuonna rytinällä laskeneiden osakemarkkinoiden pohjakosketus otettu? "Voisin nähdä tilanteen, että tästä lähdetään jonkinlaiseen nousuun"

Vaikka kesä on perinteisesti myös osakemarkkinoilla tavanomaista hiljaisempaa aikaa, on heinäkuussakin nähty ronskeja kurssiliikkeitä molempiin suuntiin. Laajemmilla indeksitasoilla viimeinen kuukausi on kuitenkin ollut hurjaa laskua sisältäneeseen alkuvuoteen verrattuna jo huomattavasti tasaisempaa tamppaamista. Onko tämä merkki siitä, että osakemarkkinoiden pohjakosketus on nyt nähty? Henri Berg jututti aiheesta OP Keski-Suomen sijoitusjohtaja Matti Halttusta Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion uusimmassa jaksossa.

Keskustelua käytiin lisäksi Fortumin osakkeesta, EKP:n haasteista ja Italiassa muhivista ongelmista. Jakson lopussa kuulet myös sijoitusjohtajan vinkit, mihin juuri tällä hetkellä kannattaa sijoittaa.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut