Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Ink-tiimin kesään kuului muun muassa videoprojekteja ja hellettä

Music Against Drugs ry tarjoaa 18–29-vuotiaille nuorille tiimiharjoittelujaksoja Jyväskylässä. Ink-tiimi koostuu työryhmistä, joihin jakaudutaan tiimiläisten kiinnostuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Media- ja viestintätiimillä on ollut työteliäs kesä. Koska tiimiimme kuuluu taitavia video- ja valokuvaajia, päätimme tehdä videoprojektin yhteiskunnallisesta teemasta. Aiheeksi valikoitui opiskelijoiden päihteettömyys.

Kesä–heinäkuu kului käsikirjoituksen, haastateltavien hankinnan, kuvaamisen ja editoinnin merkeissä. Videon voi nyt katsoa Music Against Drugs ry:n Youtube-kanavalla.

Lisäksi päivitimme yhdistyksen sosiaalista mediaa, vierailimme taidemuseossa, ideoimme meemimarkkinointia ja kehitimme yhteisöllistä toimintaa koko tiimille.

Kuvasimme videon myös tiimileiriltä Marjoniemen tilalla, jossa pääsimme muun ohjelman ohessa silittämään lampaita ja melomaan. Kuvassa kesän 2022 Ink-tiimin media- ja viestintätiimi.