Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Iltapäiväkerhossa lisätään luontoa arkeen ihastuttavassa ympäristössä

”Tää on niin ihanaa, että melkein pyörryn!” kuului IkiOma Taimitarha -toiminnassa, eli ylisukupolvisessa luontoperustaisessa iltapäiväkerhossa, kun hemmoteltiin toisiamme muun muassa yrttijalkakylpyjen ja käpyhierontojen merkeissä. Taimitarha-toiminnassa on touhuiltu jyväskyläläisten pienten koululaisten sekä yli 65-vuotiaiden kesken kesän 2022 ajan Äijälän Talon ihastuttavassa ympäristössä.

Hemmottelun lisäksi on muun muassa tutustuttu luonnon yksityiskohtiin, kerätty nokkosia kuivattavaksi, paijattu eläimiä, kasvatettu omia kasveja, harjoiteltu retkeilytaitoja sekä ihmetelty villan käsittelyä.

Toimintaa on järjestänyt ja ohjannut IkiOma Ikä ry. Yhdistyksen tavoitteena onkin lisätä luontoa ja luontoperustaisuutta keskisuomalaisten ikääntyvien arkeen ja palveluihin eri tavoin – eli toteuttaa niin sanottu luontoloikka! Yhdistyksestä löytyy lisätietoja www.ikiomaika.fi-sivustolta ja sen toimintaan ovat kaikki tervetulleita mukaan!